Hjemmesider

Internettet er i sin natur demokratisk. Alle har principielt lige adgang til det. Derfor skal der også findes løsninger, som gør det let og ubesværet at få sine budskaber formidlet til mange andre på Internettet.

Website
Sommetider kan en hjemmeside være et godt medie til at kommunkere sine budskaber ud og skabe dialog efter en af netværkets workshops - sommetider er der brug for en hjemmeside, der kan stå alene. Der findes lige så mange forskellige grunde til at ville i kontakt med sin omverden, som der findes virksomheder, foreninger, organisationer, - kort sagt, mennesker.

Vision & Praxis tilbyder små og større hjemmesider, som er ukomplicerede at holde ved lige. Hjemmesiderne kan sammensættes af en lang række forskellige funktioner, så de passer til dit eller din organisations behov.

Personlig support

Der er personlig support i hele processen fra opstart og tilrettelæggelse af hjemmesiden og til den daglige drift, så hjemmesiderne kan bestyres af alle mennesker - næsten uanset deres forhåndskendskab til PC'er og Internet.

Redaktionel bistand

Hvis du har behov for det, hjælper vi med at forfatte eller rådgive om selve det tekstmæssige indhold på sitet såvel som med korrektur. En klar og tydelig formidling af dine budskaber er afgørende for at tiltrække besøgende til dit website.

Webhotel og domæne

Etablering af webhotel og domæne klares af Vision & Praxis, så du kan fokusere på det væsentlige - nemlig hjemmesidens indhold.

Teknisk solide løsninger

Hjemmesiderne overholder de anbefalede internationale standarder (som fastsat af W3C) for såvel html (xhtml 1.1) og css. Klik evt. på de gule og hvide ikoner her på siden for at se, hvad det betyder.

Hvad koster det?

  • Selve hjemmesiden med indholdsadministration: fra 4.500,- eks. moms
  • Webhotel og domæne: 890,- eks. moms pr. år

Den endelige pris afhænger af hvor mange særlige funktioner, du ønsker på sitet og hvilke særlige krav, du har til sitets layout.

Se en konkret præsentation af mulighederne på Vision & Praxis' demonstrationssite.